ЗНО 2022

Сьогодні стартувала реєстрація осіб для участі у ЗНО, яка триватиме з 1 лютого до 9 березня. Наш заклад освіти реєструватиме здобувачів освіти для проходження ДПА у формі ЗНО до 1 березня.Не пізніше 29 квітня у зареєстрованих учасників з’явиться можливість завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань.Тестування основної сесії ЗНО-2022 проходитиме з 23 травня до 17 червня. Відповідні дати затверджено наказом Міністерства освіти і науки України № 1166 від 2 листопада 2021 року.Наказом Міністерства освіти і науки України від 5 травня 2021 року №498 урегулювано проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року. Відповідно до наказу кожен зареєстрований учасник має право за рахунок коштів державного бюджету пройти тести щонайбільше з п’яти навчальних предметів.Звертаємо увагу, що з усіх навчальних предметів, які ви виберете, буде встановлено результат за шкалою 100–200 балів, а з предметів, із яких ви проходитимете державну підсумкову атестацію, також отримаєте оцінку за шкалою 1–12 балів.Першим обов’язковим предметом ДПА є українська мова. Другим – математика (завдання рівня стандарту). Третім – історія України або іноземна мова (англійська, німецька, французька, іспанська). Четвертий предмет ви обираєте самостійно із запропонованого переліку. Пам’ятайте, що для зарахування оцінок за державну підсумкову атестацію можна вибрати й іноземну мову (англійську, німецьку, французьку, іспанську), й історію України та пройти зовнішнє оцінювання з цих предметів.Підтвердженням факту реєстрації для участі в зовнішньому оцінюванні є Сертифікат, який вам буде надіслано в індивідуальному конверті разом з реєстраційним повідомленням учасника зовнішнього оцінювання до закладу освіти.

День довкілля

Колектив Криворізького професійного ліцею долучились до щорічної акції “За чисте довкілля”! Не будемо байдужими до нашої природи! Ми за чистоту та порядок! Здобувачі освіти І курсу разом із класним керівником Ліфшиць Е. С. та майстром в/н Бурдун С. М. долучились до толоки від АрселорМіттал Кривий Ріг. Пишаємось нашою свідомою молоддю, ви найкращі!

Вітаємо команду Криворізького професійного ліцею за зайняте ІІ місце у фіналі зональних змагань з міні-футболу 68-ї обласної Спартакіади серед здобувачів освіти. Наші хлопці найкращі! Так тримати!

Підсумовуємо Шевченківський тиждень. Цьогоріч – 210 років від Дня народження великого генія! Кожен з нас знає напам’ять вірші Шевченка і цитує його у різних ситуаціях. Відстоювання незалежності – рядки Шевченка. Майдан – йдемо на барикади зі словами Шевченка.Захищаємо Батьківщину від загарбників – знов пророчі слова Шевченка. Висновок один: Шевченко нетлінний! Ще не одне покоління українців […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x