Тиждень інтернет-безпеки

В рамках тижня Інтернет-безпеки, з метою підвищення інформаційної компетентності здобувачів освіти, створення сприятливих умов для підготовки молодого покоління до життєдіяльності в інформаційному суспільстві, забезпечення захисту дитини від шкідливих інформаційних впливів, акцентування уваги на важливості безпечної поведінки у Всесвітній мережі.

07 лютого була проведена бесіда з питань безпечного користування Інтернетом серед здобувачів освіти за темою «Безпечний Інтернет»

08 лютого було проведено заняття практичним психологом Пятуніною А. О. “Безпечний Інтернет”📱🖥. Розглянули позитивні та негативні сторони Інтернету, виконували практичні вправи з метою закріплення отриманої інформації♡♥︎

10 лютого викладачем інформатики Білик С. А. було проведено захід “Твій розумний вибір”. Здобувачі освіти І курсу впевнено визначили всі переваги та недоліки користування всесвітньою мережею, ознайомились з різними видами інтернет-шахрайства та способами уникнення непрємностей. Також присутні активно відповідали на питання вікторини, підтвердивши свої гарні знання правилами користування мережею Інтернет.

До тематичного тижня присвяченого Дню Європи зі здобувачами освіти І та ІІ курсу було проведено виховну годину “Європейські цінності”. Україна прагне приєднатися до родини країн Європейського Союзу. Європа – це не мета, а засіб досягнення мети. Такі цінності як свобода, справедливість чи мир – це мета, а Європа – це лише засіб їх втілення.

В рамках проєкту “Нова фабрика 2.0” від ПАТ “АрселорМіттал Кривий Ріг” 30 квітня відбулась екскурсія для здобувачів освіти ІІ курсу за професією “Електрогазозварник; електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах” до цеху по виконанню електрогазозварювальних робіт ТОВ “Ливарно-механічний завод”. АрселорМіттал Кривий Ріг 2 травня в рамках проєкту «Нова фабрика 2.0» від ПАТ “АрселорМіттал Кривий Ріг ” […]

Завершився фінальний етап обласного конкурсу “Психолог року -2024” в якому взяла участь наша креативна, талановита та активна психологиня Альона Пятуніна! Під час підготовки пані Альона вкотре довела свій високий професійний рівень та творчий підхід у роботі зі здобувачами освіти! Бажаємо не зупинятися на досягнутому, удосконалюватись і зростати!!

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x