День пам’яті та примирення

8 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення🇺🇦🇪🇺. Про це і поговорили на єдиній виховній годині для здобувачів освіти І-ІІ курсу.

Запроваджуючи цю пам’ятну дату, Україна прагнула доєднатися до європейської традиції відзначення перемоги у Другій світовій війні, пошанування всіх борців із нацизмом та жертв війни.

Цього року Україна вдруге відзначає День пам’яті та примирення в умовах повномасштабної збройної агресії росії. Сучасна війна також супроводжується жахливими воєнними злочинами з боку російської армії та політично-військового керівництва рф.

Ніколи?

Знову!

Віримо у Перемогу! 💙💛

Наближаємо її! 💙💛

До тематичного тижня присвяченого Дню Європи зі здобувачами освіти І та ІІ курсу було проведено виховну годину “Європейські цінності”. Україна прагне приєднатися до родини країн Європейського Союзу. Європа – це не мета, а засіб досягнення мети. Такі цінності як свобода, справедливість чи мир – це мета, а Європа – це лише засіб їх втілення.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x