День пам‘яті героям Крут

29 січня відзначається 105 років бою під Крутами, котрий для Українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність.
Сміливість та жертовність учасників бою зробила їх прикладом для майбутніх поколінь захисників України. З ними порівнюють захисників Донецького аеропорту в теперішній російсько-українській війні. Тому Героїв Крут називають першими кіборгами.

До тематичного тижня присвяченого Дню Європи зі здобувачами освіти І та ІІ курсу було проведено виховну годину “Європейські цінності”. Україна прагне приєднатися до родини країн Європейського Союзу. Європа – це не мета, а засіб досягнення мети. Такі цінності як свобода, справедливість чи мир – це мета, а Європа – це лише засіб їх втілення.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x